Holland – Natuur in de Delta – de live multimediapresentaties

Holland – Natuur in de Delta – de live multimediapresentaties

Maarten Jacobi 1170
Het fotoboek Holland – Natuur in de Delta en de gelijknamige film zijn al enige tijd beschikbaar en een groot succes. Binnenkort zal er ook een multimediapresentatie plaatsvinden in drie theaters, gegeven door Frans Lemmens, een van de topfotografen achter het boek en de film.

Het boek Holland – Natuur in de Delta hoort bij de gelijknamige film, waarin een team een jaar lang in de voetsporen treedt van de crew achter de succesvolle natuurdocumentaire De Nieuwe Wildernis. Het boek staat dan ook vol prachtige natuurfoto's en achtergrondverhalen.


Foto © Frans Lemmens

Holland – Natuur in de Delta multimediapresentaties

De eerste multimediapresentatie, gegeven door Frans Lemmens, vindt plaats op 6 januari 2016 in Doetinchem, waarvoor nu kaarten beschikbaar zijn. Tijdens de presentatie worden er unieke beelden getoond, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de originele filmmuziek. Via een speciale code krijgen bezoekers drie euro korting op de entreeprijs: F15J16MV.

De overige twee Holland – Natuuur in de Delta live multimediapresentaties vinden plaats op 28 januari in Houten en 15 februari in Rijswijk. Kijk voor meer informatie op de website. Geïnteresseerd in Nederlandse natuurfotografie? Lees dan ook over het fotoboek De Witte Veluwe, dat nu beschikbaar is.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten