Grotere opslagcapaciteit Sandisk USB-sticks - tot 200GB(!) opslag

Grotere opslagcapaciteit Sandisk USB-sticks - tot 200GB(!) opslag

Maarten Jacobi 1047
Sandisk heeft de Wireless Flash Drive en Dualdrive een upgrade gegeven. De Connect Wireless Stick is nu verkrijgbaar met een capaciteit van 200GB en de Ultra Dual USB Drive 3.0 biedt een opslag tot 128GB. Eerder kondigde het bedrijf ook de Extreme 510 aan, een portable SSD-schijf die goed tegen een stootje kan.

Meer megapixels, meer dynamisch bereik en grotere raw-bestanden eisen steeds meer ruimte. Het is dan ook logisch dat de opslagmedia meegroeien in dit proces. Zo breidt Sandisk bestaande modellen uit met meer opslagruimte.

Grotere opslagmogelijkheden

De Wireless Flash Drive is nu verkrijgbaar in een 200GB-versie en biedt momenteel de grootste capaciteit aan USB-opslagruimte van Sandisk. Ook de Ultra Dual USB Drive 3.0 heeft een upgrade gekregen tot 128GB geheugencapaciteit en hogere overzetsnelheden. De nieuwe snelheden verhogen het gebruiksgemak maakt de sticks ideaal voor mobiele apparaten.

Extreme 510 portable SSD

Een tijdje terug kondigde Sandisk ook de Extreme 510 portable SSD schijf aan. Deze is stevig, heeft een rubberen rand en een IP55-classificering, waardoor hij goed beschermd is tegen regen en stof. Met de SanDisk Extreme 510 drive is het mogelijk om tot 430MB per seconde bestanden over te zetten. Meer informatie vind je op de officiƫle website van Sandisk.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten