Game of Thrones acteurs en hun Westerosi karakters

Game of Thrones acteurs en hun karakters

Fabienne Keijzer 1215
We moeten nog een paar maanden wachten op het nieuwe seizoen van Game Of Thrones, maar gelukkig zijn er genoeg creatieve artiesten die de wachttijd wat aangenamer maken. Zo ook Gianfranco Gallo, die prachtige visuals van de GOT-karakters en de acteurs die eronder schuilen maakte.

Game of Thrones in real life 

Een echte Game of Thrones fan heeft zich vast wel eens afgevraagd hoe de Westerosi er eigenlijk in het echte leven uitzien. De creatieve Italiaanse artiest Gianfranco Gallo vroeg zich hetzelfde af en maakte deze prachtige visuals van de acteurs en hun Game of Thrones karakters. De serie is getiteld: Game of Thrones characters in real life. 
Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo Game of Thrones by Gianfranco Gallo

Vergelijkingen 

Met deze vergelijkingen tussen de acteurs en hun karakters is ook goed te zien hoeveel werk het soms kost, of juist niet, om de acteurs om te toveren tot Westerosi. En ook het werk van Gianfranco is fenomenaal gedaan. Neem eens een kijkje op het Behance-profiel van Gallo voor meer inspirerende visuals. 

Lees ook: Game of Thrones in het echt door Kilian Schoenberger

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne