Ga met Canon mee naar het ijzige hoge noorden – Drie avonturiers gezocht!

Ga met Canon naar het Noorderlicht – Drie avonturiers gezocht!

Maarten Jacobi 2560
Altijd al eens onder extreme weersomstandigheden willen fotograferen of filmen in het topje van Noorwegen? Dit is je kans! Canon is namelijk op zoek naar drie enthousiastelingen die meewillen met de Noordkaap Challenge.

Op 9 december 2015 start de jaarlijkse trip naar het hoge noorden vanuit Hilversum. Daar vertrekken honderd mensen in 45 teams richting Noorwegen, met als eindbestemming Noordkaap. Naast de reguliere deelnemers gaat er een speciale Canon camera-crew mee, die verantwoordelijk is voor alle foto's en videobeelden. Jij kunt deel uit maken van dit team door je op te geven voor de reis.

Een prachtige tocht

Het Noorderlicht, besneeuwde bergtoppen, kuddes rendieren; alles zal voorbij komen tijdens de zware, maar prachtige tocht. Daarbij word je als lid van de Canon camera-crew persoonlijk begeleid door Arthur Verheijen, de oprichter van de tocht.

Als jij het in huis hebt om de extreme omstandigheden te trotseren, kun je je aanmelden op de website van de Noordkaap Challenge. De opdracht voor de aanmelding luidt: 'Geef een eigen interpretatie aan het Noorderlicht in Nederland aan de hand van foto of video'. Voor meer informatie over de Noordkaap Challenge kun je terecht op de officiële website.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten