Fujifilm promo video's gelekt voor nieuwe camera's

Fujifilm promo video's gelekt voor nieuwe camera's

Thomas Kouveld 1474
De officiële introductie van de Fujifilm X-Pro2, X70 en X-E2S is zeer dichtbij. Dat bleek toen een drietal Fujifilm promo video's voor nieuwe camera's waren gelekt. Fujifilm Frankrijk had de films per ongeluk te vroeg gepubliceerd en was er te laat bij om ze nog offline te halen. De promotiefilms werden opnieuw geplaatst en zijn nu te bekijken op Youtube.

Nadat Fujifilm Frankrijk de promotiefilms online zette, waren verschillende geruchtensites er als de kippen bij. Fujifilm zette de video's op onzichtbaar, maar gebruiker 'Mistral Soixantequinze' plaatste ze alsnog. In de drie films zien we de Fujifilm X-Pro2, X70 en X-E2S de revue passeren.

Fujifilm promo video's

Waar de filmpjes over de X70 en X-E2S (in het Frans) ingaan op de technische specificaties van de camera's, lijkt de X-Pro2 promotiefilm een verhaal te willen vertellen over een fotograaf en zijn model. 

Het filmpje over de X-Pro2 leidt online al tot het nodige sarcasme. Sommige gebruikers vinden het filmpje zo tenenkrommend, dat ze de echtheid betwijfelen. Hieronder zie je de gelekte promotiefilms, zodat je zelf een mening kunt vormen.

Fujifilm X-Pro2

 

 

Fujifilm X-E2S

 

 

 

 

Fujifilm X-70

 

 

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas