Frans Lanting geeft lezing op 11 oktober

Dalindcy 2932
Na het grote succes van zijn uitverkochte lezing in januari komt fotograaf Frans Lanting op 11 oktober weer naar Nederland met een nieuw optreden, genaamd 'Wild Journey's'. Lanting zal bij deze lezing aan de hand van zijn beroemdste foto's vertellen over zijn carrière als natuurfotograaf.

De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds en vindt plaats in CineMec Utrecht. Een bijzonder onderdeel van de lezing is de presentatie van de 25 genomineerde foto's voor de WNF-Frans Lanting Award 2015. Lanting zal zijn visie geven over het werk van toptalenten van eigen bodem, die met het thema 'Wereld Natuur' aan de slag zijn gegaan.

Tijdens de pauze kunnen bezoekers hun boeken en dvd's door Lanting laten signeren.

Over

Frans Lanting is één van de meest gerenommeerde natuurfotografen van onze tijd. Zijn invloedrijke werk verscheen in boeken, tijdschriften en op tentoonstellingen over de hele wereld. Na zijn studie economie vertrok hij naar de Verenigde Staten om ruimtelijke ordening te studeren. Kort daarna begon hij met het fotograferen van de natuur, en daar is hij nooit meer mee gestopt. Ruim drie decennia heeft hij wilde dieren van de Amazone tot Antarctica gedocumenteerd om zo meer begrip over de aarde en haar natuur te kweken. Lantings werk wordt vaak verricht in opdracht van National Geographic, waar hij diende als een Fotograaf in Residence.

Wil je aanwezig zijn bij de lezing? Tickets koop je hier!


Foto © Frans Lanting

afbeelding van Dalindcy

Dalindcy Koolhoven | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Dalindcy

afbeelding van Hendrik

Zeer mooie foto.Hoe heeft u dat gemaakt?

afbeelding van Hendrik

Zeer mooie foto.Hoe heeft u dat gemaakt?