Fotografie-onderzoek: doe mee en win!

Fotografie-onderzoek 2015 - Doe mee en win!

Thomas Kouveld 3908
Bezoek je onze website regelmatig, lees je ons tijdschrift of doe je beide? Wij horen graag wat jij van ons vindt. Wat vind je leuk en wat kan beter? Doe mee met het fotografie-onderzoek en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen!

Elk jaar peilen we wat jij, onze lezer, van ons vindt. Doen we het goed? Geweldig! Kan het beter? Ook geweldig! Er zijn geen goede of foute antwoorden. Wij streven ernaar om jou de beste ervaring en informatie te bieden. Met jouw feedback weten we of op de goede weg zitten en kunnen we, waar nodig, bijsturen.

Klik hier om het fotografie-onderzoek in te vullen

Maak kans op leuke prijzen!

Het invullen van de enquête kost je een paar minuten en wij waarderen je hulp enorm. Om het voor jou nog iets interessanter te maken, hebben we een goed gevulde prijzenpot beschikbaar gesteld. Na afloop van het onderzoek verloten we de prijzen op willekeurige basis onder de deelnemers.

De prijzenpot bestaat uit:

Met dank aan Synology, Eyefi en Saake Shop voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van EvelyDuis

Ik ben een trouwe fan van Digi foto Pro, zowel het tijdschrift als op internet! De enquête invullen was daarom geen probleem! Succes met het verwerken van het onderzoek en het zou leuk zijn als ik er een leuke prijs aan over zou houden!

afbeelding van Marieke alleman

Ik ben dan wel geen abbonnee maar telkens als ik et blad koop kom ik steeds weer nieuwe en leuke dingen tegen. Handige en leuke tips en natuurlijke staan er foto's in om jaloers op te worden

afbeelding van Sjoukje Postma

Fijn blad en een nieuwsbrief die ik lees !