Flatland Gallery aanwezig bij Paris Photo 2015

Flatland Gallery aanwezig bij Paris Photo 2015

Maarten Jacobi 3030
Verschillende fotografen van de Nederlandse galerij Flatland Gallery zullen dit jaar hun werk vertonen tijdens de 19e editie van Paris Photo. Onder andere het werk van Erwin Olaf, Paolo Ventura, Anouk Steketee, Jeroen Robert Kramer, Katherine Kooper en Ruud van Empel zal te zien zijn.

Paris Photo 2015 vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 15 november in de Grand Palais in Parijs. Tijdens deze dagen zullen (kunst)fotografen van over de hele wereld hun werk vertonen, waaronder de Nederlandse Flatland Gallery.

Voor de fotografen van Flatland Gallery is het een kans om hun nieuwe werk aan een wereldwijd publiek te laten zien, zo komt bijvoorbeeld Erwin Olaf met zijn nieuwe fotoserie 'Reclining nude', over de schoonheid van het naakte menselijk lichaam (zie de foto boven dit artikel).

Veel nieuw werk

Verder laat Paolo Ventura zijn nieuwe serie 'Infinite City' zien en presenteert Anoek Steketee een deel van haar huidige expositie 'Enlightenment' tijdens Paris Photo 2015.

Ook interessant is het werk van Jeroen Robert Kramer, die na jarenlang in oorlogssituaties te hebben gefotografeerd, een nieuwe start als kunstfotograaf maakt. Tot slot zal er nieuw werk te zien zijn van Katherine Cooper en zal Ruud van Empel een grote collage tentoonstellen, die geïnspireerd is door de kubistische stijl.

Paris Photo 2015 is voor het grote publiek geopend van 12 tot en met 15 november. Voor meer informatie over Paris Photo kun je terecht op de Paris Photo-website. Meer foto's en indrukken van de Flatland Gallery-exposities zijn beschikbaar op de Flatland Gallery-website.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten