Eyefi introduceert intelligente foto-app

Eyefi introduceert intelligente foto-app

Thomas Kouveld 1317
Eyefi, bekend van de geheugenkaarten met wifi-ondersteuning, komt met een flinke update voor haar platform. Het is vanaf nu niet meer nodig om camera-specifieke apps te gebruiken om foto's van wifi-camera's over te zetten naar een computer. De fabrikant komt met een intelligente app die met meer dan vijftig camera's samenwerkt.

Importeur Transcontinenta maakt bekend dat de nieuwe Eyefi-app voor wifi-camera's vanaf nu beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten.

Intelligente app

De nieuwe apps zorgen ervoor dat foto's van wifi-camera's automatisch naar smartphone, tablet of pc worden gestuurd en optioneel geüpload naar de Eyefi Cloud. Daar worden ze georganiseerd met de bestaande foto's en is er de mogelijkheid om ze te bekijken, bewerken en delen. Voorheen had je hier verschillende camera-specifieke apps voor nodig.

Video-ondersteuning

Daarnaast is de ondersteuning voor video in de Eyefi Cloud verbeterd. Video's die worden geüpload, worden in dezelfde tijdlijn weergegeven als foto's. Dit was voorheen niet mogelijk. Het resultaat is een interactieve tijdlijn met statisch en bewegend beeld, aldus Eyefi.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe apps zijn gratis voor Eyefi Cloud abonnees. Een abonnement kost 4,99 euro per maand, hiermee kun je onbeperkt foto's uploaden en driehonderd video's met een maximale lengte van vijftien minuten per video. Bij aanschaf van een Eyefi Mobi Pro-geheugenkaart zit een jaarabonnement inbegrepen.

Meer info: nl.eyefi.com

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas