Dit weekend 10% korting op occasions bij Foka

Maarten Jacobi 1282
Camera-apparatuur is al duur genoeg, zeker als je voor kwaliteit gaat! Daarom kan het handig zijn om even te kijken wat er allemaal tweedehands te krijgen is. Foka levert een hele selectie occasions, waarbij je voor een scherpe prijs uitstekende apparatuur kunt kopen. Dit weekend doet Foka daar nog een schepje bovenop en krijg je 10% korting op alle occasions.

Gisteren zagen we al heel wat Black Friday camera deals voorbij komen, en ook Foka had daarbij interessante aanbiedingen. Mocht je die deals gemist hebben, dan kun je altijd dit weekend nog gebruikmaken van de 10% korting deal van Foka.

Als we even op de occasions-pagina kijken op Foka.nl, zien we een aantal aantrekkelijke aanbiedingen.

Foka occasions aanbiedingen

Zo zien we bijvoorbeeld de Samsung NX500 voor de lage prijs van 499,- euro, wat mogelijk samenhangt met de stopzetting van de Samsung camera-verkoop. Ook is de Canon 5DS te koop voor een aantrekkelijke prijs van 2879,- euro.

Mocht je een goedkoper Canonmodel willen, dan is de 650D ook voordelig, namelijk 349,- euro. Ook de Nikon D3000 + Tamron 18-200 XR Di II is te koop voor 233,10 euro.

Tot slot is de Fujifilm X-S1 ook scherp geprijsd met 269,10 euro en zijn er talloze objectieven met korting verkrijgbaar.

Kijk op Foka.nl voor meer informatie over de verschillende occasion deals.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten