DIGIFOTO Q&A โ€“ Stel hier je vragen! (#4)

DIGIFOTO Q&A โ€“ Stel hier je vragen! (#4)

Maarten Jacobi 1781
Dagelijks ontvangen we veel e-mails en berichten met allerlei vragen van lezers. Omdat we die informatie het liefst met iedereen willen delen, kun je vanaf nu je vragen onderaan dit artikel stellen in de reacties. Wij beantwoorden vervolgens de vragen in de DIGIFOTO Q&A video.

Het is weer tijd voor een gloednieuwe DIGIFOTO Pro Q&A! Er was van de week weer heel wat belangrijk cameranieuws, waaronder een mogelijke Fujifilm middenformaatcamera, waarschijnlijk Canon EOS-1D X Mark II specificaties en meer.

Stel je vragen dan ook gerust in de onderstaande comments! Hieronder zie je de video van de vorige Q&A, waarin we antwoord geven op de eerder gestelde vragen:

Allerlei vragen

Ook als het helemaal niets met bovenstaande nieuwtjes te maken heeft en je gewoon wilt weten welk objectief je het beste kun kopen, of welke adapter je ergens voor nodig hebt; wij nodigen je van harte uit om het ons te vragen.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van Arend Wiersma

Wat is een goed budget of relatief goed geprijsd groothoekobjectief voor de Sony A7?

afbeelding van KJ Westerdijk

Is die a Nikon actioncam interessant? Zouden jullie nu al een 360 graden camera kopen, zo ja welke?

afbeelding van Hessel de Jong

Wat voor wide angle objectief voor de A7? Ik zit te denken aan samyang 24mm f1.4 of de sigma 24mm f1.4 of de sigma 21 f1.4? Ik wil wel graag de f1.4 want ik wil graag de melkweg fotograferen.

afbeelding van Sabine Alice

Mijn dochter van 14 wenst een eerste camera te kopen (haar interesse werd door mijn opleiding fotografie aangewakkerd). Ze heeft een budget van 100 รก. 200 euro. Mijn jongste van 8 jaar heeft een Nikon Coolpix s33 omdat ze ook onder water wenst te fotograferen. Maar ik zou een goed toestel willen aanraden waarmee mijn 14-jarige een aantal jaren weg mee kan. Liefst met beeldstabilisator en liefts een systeemcamera...welke zouden jullie aanraden en waarop moet zeker gelet worden. Alvast dank voor de input.