DIGIFOTO Pro: Vind je klik met een speciale aanbieding!

Redactie 425
DIGIFOTO Pro is een tweemaandelijks magazine voor iedereen met net zoveel passie voor fotografie als wij. Iedere editie bevat minstens 140 pagina's, met diepgravende reviews, leerzame workshops, brutale interviews, opvallende projecten en verrassende portfolio’s.

Zes keer DIGIFOTO Pro voor €22,50 en drie gratis digitale edities

Meld je nu aan via het actieformulier. Je ontvangt de komende zes edities DIGIFOTO Pro op je deurmat en krijgt gratis de laatste drie edities als digitale uitvoering, geschikt voor je iPad, Mac of pc.

Bestellen

Gratis digitale edities

Onderstaande edities ontvang je gratis als digitale uitvoering bij je abonnement. De magazines zijn te bekijken op je iPad, Mac of pc via Zinio.

  • DIGIFOTO Pro 3.2010
    Hang je nette pak maar weer in de kast. Editie 3.2010 van DIGIFOTO Pro gaat behoorlijk extreem. Skydivende fotografen, hanggliden met een Nikon en sluitertijden van zes maanden. Gekker dan dit wordt het niet.
  • DIGIFOTO Pro 2.2010
    Cor Vos en Pim Ras je alles over sportfotografie. We interviewen Pieter ten Hoopen, lopen een dagje mee met een bijzondere macrofotografe en voelen zeven objectieven aan de tand.
  • DIGIFOTO Pro Special Edition: The Photo Academy Award 2010
    Jaarlijks strijden nieuwe talenten van fotografieopleidingen in Nederland en België om de Photo Academy Award. Wij maken een leerzame Special Edition, met het werk van de winnaars en genomineerden, uitleg, én het jurycommentaar.

Preview

afbeelding van Redactie
Door: DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van DIGIFOTO