Nu verkrijgbaar

DIGIFOTO Pro 4.2015 - Nu in de kiosk

Maarten Jacobi 3339
DIGIFOTO Pro 4.2015 ligt nu in de winkel! Deze editie van DIGIFOTO Pro staat in het teken van de DIGIFOTO Pro awards, waarin we de beste producten van 2015 bespreken. Ook interviewden we dansfotograaf Little Shao, documentairefotografe Ilvy Njiokiktijen, hebben we een preview van de Leica SL Typ 601 en is de Sony A7S II uitgebreid getest.

DIGIFOTO Pro Awards 2015

In deze editie bespreken we de beste fotografie-producten van 2015. Welke camera's, objectieven en accessoires gingen er vandoor met een award? Tipje van de sluier: vooral de inmiddels volwassen systeemcamera's deden het dit jaar erg goed!

Reviews: Sony A7S II en Lumix G 25mm f/1.7

Ook deze editie staat weer vol met uitgebreide reviews. Zo hebben we de 'gestabiliseerde nachtbraker' Sony A 7S II getest, waar we erg van onder de indruk waren. Maar vergeet ook de objectieven niet. In deze editie komen de Nikon 200-500mm f/5.6 E ED VR, de Panasonic Lumix G25mm f/1.7 ASPH en de Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC aan bod.

Inspirerende interviews

We spraken weer een aantal inspirerende fotografen. Zo hadden we een interview met Piek, dé boksfotograaf van Nederland. Ook spraken we voormalig Fotograaf des Vaderlands Ilvy Njiokiktijen en Little Shao. Shao is professioneel danser die vanuit de danswereld fotografie heeft opgepakt.

Nog veel meer

Natuurlijk staat er naast als het goeds dat we hierboven noemen nog veel meer in DIGIFOTO Pro 4.2015. Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie (en voorgaande nummers) ook los bestellen voor 7,95 incl. verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten