DIGIFOTO Pro 3.2015 - Nu in de kiosk

Thomas Kouveld 5772
DIGIFOTO Pro 3.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie gaan we dieper in op het presenteren van je foto's, het gemak van 4K-monitoren en bespreken we de Sony A7R II en Canon EOS 5DS R. Daarnaast voelen we een aantal topfotografen aan de tand en bekijken we een aantal gave fotografieprojecten.

Zoals je op de cover kunt zien, kun je in deze editie een uitgebreid verslag lezen van de Sony A7R II. Daarnaast komt ook de Canon EOS 5DS R aan bod. Kortom, leesvoer voor de liefhebber van de allerbeste camera's.

Foto's presenteren en 4K-monitoren

Na je vakantie wil je je foto's zo mooi mogelijk presenteren. Welke mogelijkheden zijn er en hoe komen je platen het beste tot hun recht? Wij zochten het voor je uit.

Daarnaast verdiepten we ons in de wereld van de 4K-monitoren. Wil je weten of de monitoren met hoge resolutie de aanschaf al waard zijn? Lees dan ons verslag.

Reviews van de nieuwste camera's en objectieven

Naast de topmodellen van Sony en Canon, hebben we natuurlijk nog meer apparatuur getest. Zo kun je in deze editie reviews vinden van de Fujifilm X-T10, Olympus OM-D M10 Mark II en Panasonic Lumix GX8. Daarnaast komen objectieven aan bod, zoals de uitstekende Sigma 24-35 f/2 Art en Nikon 16-80 f/2.8-4E VR.

Inspirerende interviews

Voor DIGIFOTO Pro 3.2015 vroegen we de jonge fotograaf Cooper Seykens het hemd van het lijf. Hij heeft in korte tijd een flinke lijst aan celebrities mogen portretteren voor bladen als JFK en L'Officiel Hommes.

Daarnaast hoorden we luchtfotograaf John Gundlach uit over de spectaculaire foto's die hij maakt voor zijn project Flying Holland.

Verder krijgen we een kijkje in de gehandicaptenzorg in Rwanda. De Belgische fotograaf Gerbrand van Uytvanck legde daar vast hoe het gesteld is met de zorg voor mensen met een beperking.

En nog veel meer...

Naast bovenstaande onderwerpen vind je in DIGIFOTO Pro 3.2015 nog veel meer inspirerende foto's en interviews en technische artikelen. Iedere editie bevat fraai werk uit onze lezersgallery en winnaars van onze fotowedstrijden vertellen over hun winnende foto.

Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 3.2015 ligt nu in de kiosk. Voor 5,95 euro haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever direct in huis? Neem dan een abonnement! Je kunt deze editie (of voorgaande nummers) ook los bestellen voor €7,95 incl. verzendkosten (Nederland).

afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas