DIGIFOTO Masterclass 2.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Masterclass 2.2015 - Nu in de kiosk

Dalindcy 5038
DIGIFOTO Masterclass 2.2015 ligt in de winkel. Deze editie van Masterclass staat in het teken van de zakelijke kant van fotografie. We laten een aantal experts en fotografen aan het woord. Daarnaast interviewden we verschillende topfotografen, waaronder Janey van Ierland en Ronald Schmets, over hun (recente) fotografieprojecten.

De zakelijke kant van fotografie

In deze editie gaan we uitgebreid in op de zakelijke kant van fotografie. Hoe stap je over van amateur naar professional? Hoe val je op? En hoe zit het met je toekomst? Daarnaast laten we vijf zakelijke fotografen aan het woord over hun bedrijf.

Reviews: Pentax k-3 II en Nikon AF-S 24mm F/1.8G ED

Ook deze editie reviewden we weer een aantal mooie camera's en ojectieven, waaronder de Pentax K-3 II en de Nikon AF-S 24mm F/1.8G ED.  Daarnaast komen de uitstekende Zeiss Batis 2/25 en 1.8/85 objectieven aan bod. Zoals je van ons gewend bent testen we de apparatuur in de praktijk en geven hier een streng oordeel over.

Inspirerende interviews

Voor DIGIFOTO Masterclass 2.2015 interviewden we onder andere talentmanager en fotograaf Janey van Ierland. Zij portretteerde onder andere Carice van Houten en Jan Wolkers. Daarnaast laten we Carolien Boogaard en Ronald Schmets aan het woord over hun werk.

Verder nemen we een kijkje in de wereld van autofotografie. Fotograaf Casper Heij vertelt over zijn werk en hoe hij een plekje heeft weten te veroveren in het kleine wereldje van de autofotografie.

En nog veel meer

Natuurlijk vind je naast de bovenstaande onderwerpen nog veel meer gave artikelen in DIGIFOTO Masterclass 2.2015. Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie (en voorgaande nummers) ook los bestellen voor 7,95 incl verzendkosten (Nederland).

afbeelding van Dalindcy

Dalindcy Koolhoven | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Dalindcy