AirPano: 360-gradenfoto's als planeten

Deze 360-gradenfoto’s lijken op planeten

Deze prachtige 360-gradenfoto’s van plaatsen op de wereld lijken stuk voor stuk op planeten. De foto’s zijn gemaakt door een team van Russische fotografieliefhebbers die het non-profit project AirPano zijn gestart.

360-gradenfoto's als planeten

AirPano is een non-profit project, gestart door een team Russische fotografieliefhebbers. Ze maken prachtige 360-gradenfoto’s van de hoogste kwaliteit. Met hun aerial panoramafoto’s kun je de mooiste plekjes van de wereld bekijken. Op de website van AirPano vind je meer dan 3000 foto’s van ongeveer 300 bijzondere plekken en steden die de aarde ons te bieden heeft.
Deze prachtige foto’s lijken planeten op zich. Herken jij alle plekken?
AirPano 360-gradenfoto's AirPano 360-gradenfoto's AirPano 360-gradenfoto's AirPano 360-gradenfoto's AirPano 360-gradenfoto's AirPano 360-gradenfoto's AirPano 360-gradenfoto's

Negen fotografen 

Het team van dit bijzondere project bestaat uit negen fotografen en drie techneuten die de drones, vliegtuigen en helikopters besturen waarmee de fotografen de foto’s kunnen maken. Je kunt de prachtige foto’s via de AirPano website bestellen in verschillende formaten.


Lees ook: Nieuwe 360-graden 4K-camera van Kodak

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne