Creatief duo reist wereld rond om te spelen met architectuur

Creatief duo reist wereld rond om te spelen met architectuur

Freek Minderman 600
Gezichten zien in architectuur en alledaagse objecten is niets nieuws. Er zijn hele kanalen gewijd aan dit fenomeen, waarbij de gebruikers foto's plaatsen waar je in eerste instantie niet bij zou stilstaan. Zo ook Daniel Rueda en Anna Devis uit Valencia, Spanje. Zij reizen de wereld rond en leggen elkaar vast in de meest grappige situaties in combinatie met kleuren, geometrie en perspectief in architectuur.

"Alleen het maken van een mooie foto is niet genoeg," vertelt Daniel Rueda, een fotograaf die met Anna Devis de wereld rond trekt om foto's te maken van bijzondere taferelen in architectuur. "Foto's moeten een verhaal vertellen, zonder dat je daar woorden voor nodig hebt." Rueda en Devis vinden hele creatieve manieren om interactie met de aspecten van bouwkunst vast te leggen. Zo maken ze de ene keer een gezicht van twee ramen en een kleurrijke rok en de andere keer lijkt het, door perspectief, of een van de twee in een onnatuurlijke houding tegen een muur staat met geometrische vormen.

 


Kijk voor meer informatie op dit Instagram-account. Een bericht gedeeld door Daniel Rueda (@drcuerda) op

Het vinden van deze speciale plekken is volgens Rueda geen probleem. Als je maar weet wat je zoekt, komt het automatisch op je radar. Hieronder nog een greep van de bijzondere foto's van dit duo. Ze posten deze op fotoplatform Instagram. Volg Daniel hier en Anna kan hier gevolgd worden.

 

Een bericht gedeeld door Anna Devís (@anniset) op


 

Een bericht gedeeld door Daniel Rueda (@drcuerda) op 

Een bericht gedeeld door Daniel Rueda (@drcuerda) op

afbeelding van Freek Minderman

Freek Minderman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Freek