Casio introduceert camera

Redactie 778
Casio introduceert twee digitale fotocamera

Het betreft de EXILIM V8 met 7x interne optische zoom en de Z1080 met 10,1 megapixels. Dankzij de YouTube Capture Mode-functie kunnen liefhebbers films en foto’s vastleggen in het ideale formaat voor YouTube.

De EX-V8 heeft 8,1 megapixels en 7x interne optische zoom. Daarnaast beschikt de EX-V8 over vier verschillende, geavanceerde waasreductietechnologieën, waaronder een CCD-shift- beeldstabilisatiefunctie.

De EX-Z1080 heeft een resolutie van 10,1 effectieve megapixels en 3x optische zoom. De camera heeft een hoge lichtgevoeligheid, tot een maximum van ISO 6400. De stabilisatiefunctie van de EX-Z1080 zorgt voor scherpe foto’s als de camera tijdens het fotograferen wordt bewogen of het onderwerp beweegt.

Beide nieuwe modellen behalve de YouTube Capture Mode ook een EXILIM Engine 2.0-beeldverwerkingsmodule met nieuwe bewegingsanalysetechnologie met ondersteuning voor de H.264- standaard. Verder worden de camera’s geleverd met software die het uploaden naar YouTube nog verder vereenvoudigt.

De EX-V8 is verkrijgbaar in zilver en zwart. De adviesprijs bedraagt
349 euro. De EX-Z1080 is verkrijgbaar in grijs, zwart, blauw, roze en goud. De adviesprijs bedraagt van dit toestel bedraagt 279 euro.

afbeelding van Redactie
Door: DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van DIGIFOTO