Canon EOS 80D CP+ aankondiging? – Betere autofocus

Canon EOS 80D CP+ aankondiging? – Betere autofocus

Maarten Jacobi 2534
Canonrumors heeft uit anonieme bron vernomen dat de Canon 80D mogelijk wordt aangekondigd tijdens CP+. De camera zou volgens de geruchten over betere autofocus beschikken en zou verder niet veel veranderd zijn ten opzichte van de 70D. De Canon EOS 80D CP+ aankondiging zou eind februari plaatsvinden.

We horen al langere tijd veelbelovende geruchten over de Canon EOS-1D X II, maar de Canon 80D kwam nog niet veel ter sprake. Wel hoorden we in september vorig jaar dat de Canon 80D mogelijk een 28-megapixelsensor zou krijgen, hoewel dit niet uit een betrouwbare bron kwam. Nu heeft Canonrumors uit een andere anonieme bron vernomen dat er mogelijk een Canon 80D CP+ aankondiging komt eind februari. CP+ is een belangrijke fotobeurs in Japan, waar onder andere nieuwe camera's worden aangekondigd.

Canon EOS 80D CP+ aankondiging

Over de specificaties is nog weinig bekend, behalve dat de camera waarschijnlijk over meer autofocuspunten beschikt en een betere autofocus in het algemeen. Verder wordt er verwacht dat de camera niet veel veranderd is ten opzichte van de Canon 70D.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten

afbeelding van schalck emiel

benieuwd want ik overweeg een aankoop van een 70D in één van de volgende maanden
kijk er dus naar uit