CameraNU.nl viert jubileum – Speciale aanbiedingen en prijzen

CameraNU.nl viert jubileum – Speciale aanbiedingen en prijzen

Maarten Jacobi 2468
De winkel CameraNU.nl bestaat 12,5 jaar, wat natuurlijk groots gevierd moet worden. Daarom heeft de camerawinkel in de periode 23-25 november allerlei speciale acties, waarbij voor 12,500 euro aan cadeaus worden verloot.

Op de Facebook pagina van CameraNU.nl is een speciale app te downloaden, waarmee gebruikers een link kunnen plaatsen naar een favoriet product in de webshop. De gekozen winnaar krijgt zijn of haar favoriete product toegestuurd. Er wordt in totaal voor 12,500 euro aan cadeaus weggegeven tijdens de actieperiode.

Korting in de webshop

In december zijn er flinke kortingen te vinden op de jubileumpagina van de webshop, waarbij producten van alle prijsklassen korting krijgen. De selectie wordt momenteel gemaakt, waarbij er volgens CameraNU voor iedereen wat tussen zal zitten.

Een cadeau vanaf de 100 euro

Altijd leuk natuurlijk, een cadeautje als je iets besteld hebt. CameraNU stuurt tijdens de actieperiode in december bij elke bestelling boven de 100 euro een cadeautje mee. Het is nog geheim wat het cadeau precies is, maar er 'zit behoorlijk wat power in'…

Voor meer informatie kun je terecht op de website van CameraNU.nl. Voor meer acties en cashbacks hebben we een overzicht gemaakt. Ook hebben we alle Black Friday fotografie-aanbiedingen op een rijtje gezet.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten