Aurora HDR geïntroduceerd voor MacOS

Aurora HDR geïntroduceerd voor MacOS

Maarten Jacobi 2435
Een succesvolle samenwerking tussen Macphun Software en HDR-fotograaf Trey Ratcliff heeft tot Aurora HDR geleid; een HDR ontwikkelingsprogramma, uitsluitend voor MacOS-gebruikers. Naast de standaardversie is er ook een pro-versie beschikbaar.

Ratcliff was al enige tijd op zoek naar een HDR-programma dat aan al zijn wensen voldeed. Nu heeft hij zelf, in samenwerking met Macphun, zijn ultieme HDR-programma gemaakt. Door een nieuw algoritme moet Aurora HDR zoveel mogelijk dynamisch bereik bieden. Ook zou het programma simpel genoeg moeten zijn, maar nog steeds de nodige tools en diepgang weten te bieden.

Aurora HDR gebruikt, net als Adobe Photoshop en Lightroom, verschillende lagen, maskers en penselen. Ook werkt het makkelijk met raw-, tiff- en jpg-bestanden en bevat het programma een hoop presets die door Ratcliff zelf worden gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid

Aurora HDR is vanaf 19 november voor de introductieprijs van 39,99 dollar te koop op Stuckincustoms.com en MacPhun.com. De pro-versie is vanaf die datum tijdelijk verkrijgbaar voor 89,99 dollar.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten