Apple Watch GoPro app nu beschikbaar – Bedien de GoPro met je horloge

Apple Watch GoPro app nu beschikbaar – Bedien de GoPro met je horloge

Maarten Jacobi 1423
Met de nieuwe Apple Watch GoPro app is het nu mogelijk om via de Apple Watch de GoPro camera's te besturen. Met je horloge kun je dan onder andere starten en stoppen met filmen, verschillende modi selecteren en is het mogelijk om een preview te zien van de verschillende shots.

Het is al een tijd lang mogelijk om met de GoPro iOS app de GoPro te bedienen. Dit maakt het onder andere mogelijk om een live preview te bekijken en om verschillende modes te selecteren. Nu is het ook mogelijk om met de Apple Watch GoPro app de camera te bedienen, met een iets versimpelde functionaliteit.

GoPro toonde een video met de nieuwe functies:

Apple Watch GoPro app nu beschikbaar via update

De iOS update voor de GoPro app voegt naast de Apple Watch functionaliteit ook een aantal verbeteringen door. Zo is het makkelijker om screenshots uit een video te halen en kunnen korte clips makkelijker direct gedeeld worden op social media.

Voor meer informatie kun je terecht op de GoPro website. De update voor de iOS app is nu gratis te downloaden in de Appstore. De goede samenwerking van GoPro- en Apple-producten past goed bij de geruchten van een mogelijke overname door Apple.

afbeelding van Maarten Jacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten