Dromerige portretshoot

Achter de schermen bij de eerste onderwatershoot van Irene Rudnyk

Redactie DIGIFO... 590
De Canadese fotograaf Irene Rudnyk is een groot liefhebber van sprookjesachtige foto's en een fotoshoot onder water stond daarom al heel lang op haar verlanglijstje. Onlangs had ze voor het eerst de kans en ze maakte daar deze 'behind-the-scenes-video' van.

Tijdens haar reis naar Mexico kreeg Irene Rudnyk de kans om een onderwatershoot te houden en daar maakte ze graag gebruik van. Helaas was het te kort dag om een goede onderwaterbehuizing te regelen, dus moest ze de een zak van een vriend gebruiken, die niet helemaal ideaal werkte. De zak wilde namelijk niet zinken en het was lastig om deze in bedwang te houden. Uiteindelijk wist ze de zak te verzwaren met een flinke kei en kon ze, na even oefenen, een aantal mooie scherpe foto's maken.

Lees ook: Sprookjes en verhalen vastgelegd door Irina Dzhu

Irene Rudnyk

Irene Rudnyk is een Canadese fashion- en portretfotgraaf en model. Ze is een groot liefhebber van dromerige en sprookjesachtige foto's en wilde al tijden foto's maken onder water, omdat dit voor een bijzondere en unieke sfeer kan zorgen. Toen ze tijdens haar reis de kans kreeg greep ze deze dan ook met beide handen aan.

Kijk voor meer informatie op de website van Irene Rudnyk.