8K timelapse van Patagonië

8K timelapse van Patagonië

Menno Visser 2624
We laten regelmatig timelapse video's zien, die de mooiste plekken op aarde tonen, maar zo scherp als deze hebben we nog niet eerder gezien. Martin Heck reisde zes weken lang door het woeste Patagonië en maakte daar een 8K timelapsevideo van.

Martin Heck, van Timestorm films, reisde gedurende zes weken door Patagonië. Hij legde tijdens zijn reis ruim 7500 kilometer af en wist bijna 100.000 foto's te maken. Patagonië is berucht om de snelle weersveranderingen en het extreme weer dat daarop kan volgen. Mede hierdoor is het één van de mooiste plekken op aarde en daardoor een zeer populaire bestemming voor menig natuurfotograaf.

Middenformaat

Heck legde deze reis af met een Pentax 645Z middenformaatcamera en kon daardoor alles in 8K vastleggen. Mocht jou computer dat nog niet aankunnen, dan kan natuurlijk altijd nog de video in 4K of FullHD bekijken.

Voor meer timelapse video's van Heck kun je op deze website kijken.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze prachtige video en heb je zelf ook een schitterende landschapsfoto gemaakt? Doe dan mee met onze fotowedstrijd: Landschap en maak kans op een spectaculaire reis naar Spitsbergen ter waarde van € 5.500,-!

afbeelding van Menno Visser
Door: Menno Visser

Menno Visser | Redacteur

Bergsportfotograaf en redacteur

www.mennovisser.eu

Bekijk alle artikelen van Menno