Fotowedstrijd: Olympus Photography Playground 2015

Fotowedstrijd: Olympus Photography Playground 2015

Thomas Kouveld 4086
De Olympus Photography Playground is op dit moment in Amsterdam. In samenwerking met Olympus organiseren wij een fotowedstrijd: de mooiste foto van de Playground wint een Olympus OM-D E-M10 Mark II! Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

De Olympus Photography Playground is een interactieve speeltuin die door internationale artiesten is ontworpen om nieuwe fotografische werelden te creëren. Van 10 tot en met 20 december 2015 kun je terecht in Amsterdam Roest (Jacob Bontiusplaats 1, Amsterdam). De Playground is dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00.

Toegang is gratis en bezoekers kunnen bij binnenkomst een Olympus OM-D- of PEN-camera lenen om onbeperkt te experimenteren. De SD-geheugenkaart met de gemaakte opnamen mag je mee naar huis nemen om je foto's nog eens op je eigen computer te bekijken.

De mooiste Playground-foto

Olympus Nederland en DIGIFOTO Pro organiseren samen een fotowedstrijd naar aanleiding van de Photography Playground. Bezoekers van de Olympus Photography Playground maken kans op een fantastische prijs. De maker van de mooiste foto van het Playground-evenement wint een OM-D E-M10 Mark II! De jury bestaat uit Olympus, een Olympus Visionary en de redactie van DIGIFOTO Pro.

Inzenden kan van 10 t/m 31 december 2015 23:59 uur
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon

Win een Olympus OM-D E-M10 Mark II t.w.v. € 599,-

De Olympus OM-D E-M10 II bouwt voort op het succes van de duurdere OM-D E-M5 Mark II en is voorzien van een 16-megapixelsensor, vijf-assige beeldstabilisatie en een elektronische zoeker met hoge resolutie. Dit alles is gegoten in een compacte en stevige behuizing.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk van 10 tot en met 31 december 2015 23:59 uur.
afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas