Fotowedstrijd: Najaar

Fotowedstrijd: Najaar

Thomas Kouveld 11189
Het thema van deze fotowedstrijd is Najaar, dus zowel de herfst als winter doen mee. Kortom, trek je niets aan van een buitje of sneeuwvlokje en trek er lekker op uit met je camera!

Het is officieel: de zomer is voorbij en rustig stevenen we af op de koudere maanden. Dat hoeft echter niet te betekenen dat je alleen maar voor de kachel moet gaan zitten, want er valt meer dan genoeg te fotograferen, zowel binnen als buiten!

Kortom, doe mee met deze fotowedstrijd met het thema Najaar en je maakt kans op te gekke prijzen!

Na de inzendtermijn gaan wij over tot het selecteren van de winnaars, die we zo snel mogelijk bekendmaken. Ben jij de hoofdprijswinnaar? Dan krijg je, naast je prijs, een publicatie in ons magazine, waarin je het verhaal achter de winnende foto vertelt.

Inzenden kan tot en met donderdag 31 december 2015 23:59
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon

Hoofdprijs: Mitsubishi CP-K60 t.w.v. € 907,50

De Mitsubishi CP-K60 is een professionele kleursublimatieprinter die foto's perfect afdrukt. Hij beschikt over een hoge printsnelheid, overtuigende kleurechtheid en na het afdrukken zijn foto's meteen droog. Met een rol folie en fotopapier druk je 640 foto's af.

In de vorige editie van DIGIFOTO Pro waren we enthousiast over de mogelijkheid om tijdens evenementen razendsnel te kunnen printen en foto's meteen mee te kunnen geven aan gasten. We beloonden de printer dan ook met een Goud-award.

Tweede prijs: GoPro Hero4 Session t.w.v. € 329,99

Met de GoPro Hero4 Session stopt de fabrikant de kwaliteit en degelijkheid van de GoProcamera's in een uiterst compacte behuizing. De kleine kubus is waterdicht tot tien meter, nóg makkelijker mee te nemen en uiteraard op veel verschillende ondergronden te bevestigen.

Met de Hero4 Session maak je de spectaculairste films in de wijde 1440p-resolutie. Wil je ook slowmotion-beelden maken, dan kun je in 1080p met 60 fps filmen of in 720p met 100 fps.

Derde prijs: Whitewall tegoedbon t.w.v. € 100.-

Bij Whitewall kun je terecht voor de mooiste afdrukken van je foto's. Je kunt kiezen uit meer dan 1.000 productvariaties, zoals fotopapier, acryl, aluminium, hout en canvas. Daarnaast heb je de keuze uit vele lijsten en passe-partouts, zodat je foto's helemaal tot hun recht komen aan je muur.

Via de gebruiksvriendelijke website bestel je de producten in een handomdraai.

Met dank aan Mitsubishi Electric, Tom's Wholesale Distribution en Whitewall voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met donderdag 31 december 2015 23:59 uur.
afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Kate Tumanova

Herfstige zonsondergang

afbeelding van Piet Vis

Bij de laatste bullet van het reglement staat einddatum 31 november. Die datum bestaat natuurlijk niet. Volgens mij moet het 31 december zijn.

afbeelding van Thomas Kouveld

Klopt, we hebben het aangepast.

afbeelding van Willem Laros

Wat een gave prijzen, ga als de sodemieter aan de slag, sowieso dit weekend maar ben bang met deze windstoten dat alle blaadjes al van de bomen zijn :-(
Een andere kleine fotowedstrijd waarmee je prints op hout kan vinden vond ik hier: http://www.timberprint.nl/blog/herfst-fotowedstrijd-win-een-foto-op-hout/

afbeelding van Antoon Maes

De druppel

afbeelding van Ria Messelier

Ik neem in mijn vrije tijd graag foto's

afbeelding van Ria Messelier

Ik neem in mijn vrije tijd graag foto's

afbeelding van marie54

ga snel aan de slag

afbeelding van Simon Oak

Leuk, ik doe mee!

afbeelding van alebakker

het gezicht van de herfst