Fotowedstrijd: Hoogte

Fotowedstrijd: Hoogte

Thomas Kouveld 6856
Het thema van deze fotowedstrijd is hoogte. Hoe je hier vorm aan geeft, mag je zelf kiezen. Krijgen wij knikkende knieën van je inzending, dan ben je waarschijnlijk op de juiste weg en maak je kans op een heuse drone!

Je hebt tot november om je inzending(en) op te sturen. Natuurlijk verwachten we niet dat je voor deze fotowedstrijd in een vliegtuigje kruipt om duizelingwekkende luchtfoto's te maken, al mag het wel!

Na de inzendtermijn gaan wij over tot het selecteren van de winnaars, die we zo snel mogelijk bekendmaken. Ben jij de hoofdprijswinnaar? Dan krijg je, naast een toffe drone, ook een publicatie in ons magazine, waarin je het verhaal achter de winnende foto vertelt.

Inzenden kan tot en met zondag 1 november 2015 23:59
Let op: maximaal twee inzendingen per persoon

Hoofprijs: DJI Phantom 2 + DJI Zenmuse H3-3D Brushless Gimbal t.w.v. €849,-

De DJI Phantom 2 is een geavanceerde quadcopter waarmee je binnen een handomdraai de meest spectaculaire films en foto's maakt. Deze drone is ideaal om mee te beginnen, maar ook interessant voor de gevorderde vlieger.

De gps-module en het kompas zorgen dat de Phantom 2 altijd stabiel in de lucht hangt en met de 5200 mAh LiPo-accu kun je 20 tot 25 minuten achtereen vliegen.

Dankzij de drie-assige DJI ZenMuse-gimbal is je GoPro-camera veilig gemonteerd en maak je gladde opnames zonder trillingen, wat er ook gebeurt. De DJI Phantom 2 wordt zonder GoPro-camera geleverd.

Tweede prijs: Cursus of workshop naar keuze bij Fotogram t.w.v. €340,-

Verdiep je in portret-, nacht-, dansfotografie, of trek de natuur in voor een cursus landschapsfotografie. Win je de tweede prijs, dan kies je zelf een cursus of workshop uit.

Met meer dan dertig jaar ervaring en een aanbod van meer dan twintig verschillende cursussen en workshops, kan elke fotograaf bij Fotogram terecht. De lessen zijn van hoge kwaliteit en de docenten enthousiast en inspirerend.

Derde prijs: Jupio Duo camera-accu-oplader t.w.v. €77,95

Als fotograaf kun je nooit genoeg camera-accu's hebben. Echter, hoe meer je verbruikt, hoe meer je moet opladen. Met deze Jupio dubbellader laad je niet één, maar twee accu's tegelijk op, veel efficiënter!

Bovendien kun je gebruikmaken van verwisselbare frontjes, zodat de meeste camera-accu's op de lader passen. Ook AA of AAA-batterijen kunnen terecht op de dubbellader.

Win je de derde prijs, dan krijg je ook nog eens twee naar keuze, zodat je dubbellader meteen geschikt is voor jouw accu's.

Jupio

Met dank aan Droneland, Fotogram en Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met zondag 1 november 2015 23:59 uur.
afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Anoniem

Mag André Kuipers ook aan de wedstrijd meedoen?

afbeelding van janmol60

Hierbij stuur ik twee foto's in voor de fotowedstrijd met het thema hoogte. De foto van de ijsberg is gemaakt in Groenland en de foto van de kraaien is gemaakt In Wageningen.

afbeelding van Erik de Klerck

Waar en wanneer zijn de winnende foto's te bewonderen?