Fotowedstrijd: Extreem

Fotowedstrijd: Extreem

Thomas Kouveld 12670
Het thema van deze fotowedstrijd is 'Extreme fotografie'. Je kunt er alle kanten mee op, maar uiteraard willen we niet dat je jezelf in gevaar brengt! Net als het thema van de wedstrijd, zijn de prijzen ook extreem. Je maakt kans op gave uitjes en we verloten honderd uitnodigingen voor Stack, de nieuwe cloud-opslagdienst van TransIP!

Een van de spannendste vormen van fotografie is het weergeven van extremen. Dit kan schijnbaar gevaarlijke fotografie zijn, een interessante juxtapositie gevangen in beeld of fotografie die shockeert.

Kortom, je kunt er alle kanten mee op, maar wat vaststaat, is dat dergelijke fotografie een effect teweeg brengt bij toeschouwers. En hoe extremer dat effect, hoe beter natuurlijk. Uiteraard willen we niet dat je risico's loopt door gevaarlijke situaties uit te lokken, want veilige foto's zijn prima mogelijk.

Na de inzendtermijn gaan wij over tot het selecteren van de winnaars, die we zo snel mogelijk bekendmaken. Ben jij de hoofdprijswinnaar? Dan krijg je, naast je prijs, een publicatie in ons magazine, waarin je het verhaal achter de winnende foto vertelt.

Inzenden kan tot maandag 29 februari 2016 23:59
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon

Hoofdprijs: Een weekendje weg naar keuze met drie activiteiten t.w.v. €500,-

Zin in een uitje? In samenwerking met DIGIFOTO Pro geeft GroenUit de hoofdprijs weg voor de absolute winnaar van deze fotowedstrijd. De prijs bestaat uit een weekendje weg naar keuze, inclusief ontbijt en drie activiteiten bij GroenUit. Denk bijvoorbeeld aan flyboarden, jetpacken of rondtoeren op een Segway of scooter. Rustigere activiteiten zijn ook mogelijk, zoals een pubquiz, een bierproeverij bezoeken of, wanneer je echt rust wilt, klompen schilderen! Bezoek voor de voorpret www.groenuit.nu.

Tweede prijs: Paintball Golden Tickets t.w.v. €283,60

Betreed samen met zeven vrienden, familieleden of collega's het strijdveld. Verdeeld in twee groepen ga je met elkaar het gevecht aan in een spannende paintball-wedstrijd van 2,5 uur. De huur voor de wapens, maskers en overalls zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast worden er over de groep duizend paintballs verdeeld. Genoeg munitie om voor eens en altijd uit te maken wie de beste strijder in jouw groep is. Meer informatie vind je op www.eventsbakery.nl.

Derde prijs: Twee tickets voor Walibi Holland t.w.v. €69,-

Walibi Holland is hét achtbanenpark van Nederland. Daarnaast wordt er eind maart 2016 een nieuwe crazy thrill ride geopend. Samen met het pretpark stelt DIGIFOTO Pro twee kaarten ter beschikking. Hou je van extreme snelheden en hoge achtbanen? Dan ligt Walibi Holland helemaal in jouw straatje.

Loting: 100 x 1TB opslag bij TransIP voor onbepaalde tijd

Naast de vaste prijzen, maken we deze keer honderd deelnemers blij met 1 Terabyte aan opslagruimte bij Stack, de nieuwe cloud-opslag van TransIP. Dit biedt niet alleen veel ruimte, maar ook veiligheid. Al je bestanden worden namelijk versleuteld met een 256-bit AES sleutel. Je kunt dus met een gerust hart je raw-bestanden op de schijf zetten.

Door middel van de Stack app voor iOS  en Android kun je die bestanden bekijken en upload je (automatisch) al je foto's en video's. Heb je nog ruimte over? Laat je vrienden meegenieten! Ze krijgen een eigen pagina en inloggegevens toegewezen. De abonnementen worden willekeurig verdeeld over de deelnemers.

Met dank aan GroenUit, EventsBakery, Walibi Holland en TransIP voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met maandag 29 februari 2016 23:59 uur.
afbeelding van Thomas Kouveld

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van sjoertiac

krijg geen fotowedstrijd extreem te zien

afbeelding van Arjan de Jonge

Foto: kite held Muiderberg

afbeelding van Leonie Holthausen

Schoenen