U bent hier

Subscribe to RSS - Archief

Sony World Photography Awards

De laatste weken zijn aangebroken om je in te schrijven voor de Sony World Photography wedstrijd. Op 4 januari sluit de inschrijving van de professionele- en amateurfotografenwedstrijd. De wedstrijd bestaat uit verschillende categorieën.

Sony introduceert Cyber-shot TX55 en WX30

Sony komt met twee nieuwe Cyber-shot compacts. De TX55 en WX30 krijgen een breed oled-touchscreen.

Lezersgallery - weekwinnaar #29

Op vrijdagmiddag kiezen we de beste inzending uit de lezersgallery van de afgelopen week. Onze favoriete plaat is het hele weekend op de homepage te bewonderen en wordt beloond met een leuke prijs. Deze week gaat de eer naar Tom van Kan.

MustSee: Hanggliden met Nokia N8

Met zijn relatief grote 1/1.83-inch cmos-sensor is de Nokia N8 zonder twijfel de beste cameratelefoon van het moment. De N8 maakt ook indrukwekkende filmpjes, zeker als je hem onder een hangglider hangt.

Fotostory: Karin Lips - Jilted

In haar serie 'Jilted' fotografeert Karin Lips het fictieve verhaal van een bruid die verlaten wordt aan het altaar. In deze Fotostory vertelt ze over het ontstaan van de serie, het verloop en de keuzes die daar bij komen kijken.

'Google had 200 miljoen dollar over voor Color'

Volgens Techcrunch hebben de makers van het mobiele sociale fotonetwerk Color een overnamebod van 200 miljoen dollar van Google afgeslagen. De makers haalden zelf 41 miljoen op met een investeringsronde, maar de app lijkt niet aan te slaan.

Britse fotografen testen hun rechten

Zes fotografen trokken er in hartje Londen op uit met hun apparatuur, gevolgd door een cameraman. Het resultaat: zes fotografen die ondervraagd worden door particuliere beveiligers, waarvan drie de politie erbij roepen.

Foto van Nikon's compacte systeemcamera

Een gebruiker van het Chinese forum Xitek heeft een foto geplaatst waarop de lensvatting van Nikon's spiegelloze compacte systeemcamera is te zien. De camera heeft een relatief kleine sensor, waarschijnlijk met cropfactor van 2.5x.

MustSee: Muziekvideo van camerageluiden

'Digital Analogue' is een muziekvideo waarin alle geluiden afkomstig zijn uit een collectie antieke camera's. Het begeleidende beeldmateriaal bestaat uit een stop-motionclip gemaakt van zesduizend foto's.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen