Albelli wint Publieksprijs XL tijdens Thuiswinkel Awards

Redactie DIGIFO... 833
Albelli heeft tijdens het Thuiswinkel Awards Gala de award in de categorie ‘Hobby en Cadeau’ in ontvangst mogen nemen. De fotoboekenspecialist is door het Nederlands publiek verkozen tot de meest populaire webshop in deze categorie en liet daarmee de andere genomineerden Kijkshop, Fonq en Greetz achter zich. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Thuiswinkel Awards.

Persbericht:

Tijdens de feestelijke avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werden de Publieksprijzen XL in 17 categorieën uitgereikt. Consumenten konden van 4 tot en met 28 februari deelnemen aan het consumentenonderzoek van Q&A Research & Consultancy en zo medebepalen wie volgens hen de award verdiende.

Daniel Scheijen, Manager Benelux bij Albelli, nam vol trots de award in ontvangst: 'Dit is de eerste keer dat we de Thuiswinkel Award winnen. Wij hechten veel belang aan de relatie met onze klanten dus het is extra speciaal om deze publieksprijs te winnen. Het is voor ons het bewijs dat onze fotoboeken en andere producten aansluiten op de wensen van onze klanten.'

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie