DIGIFOTO Pro 5.2017

Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 5.2017

Redactie 1694
Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 5.2017. De nieuwste DIGIFOTO Pro zit weer bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, mooie gear, reviews en achtergrondartikelen. Dus snel je naar de winkel en haal hem in huis!

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie (en voorgaande nummers) ook los bestellen voor 7,95 incl. verzendkosten (binnen Nederland).

Interview 

In een interessant verhaal laten we zien waar fotograaf Koos Breukel zijn inspiratie vandaan haalt.


We gingen in gesprek met Marc Boom over zijn schitterende Van Gogh-portretten:

En brengen het verhaal van Jeroen Passchier. Hij probeert met behulp van klassieke fotografietechnieken de magie van fotografie terug te vinden.

Reviews en gear

Ook op cameragebied hoeven jullie niets te missen. We hebben weer een aantal zeer interessante camera’s en objectieven getest.

Ook gingen we met Sony mee naar Japan en Thailand om op bezoek te gaan bij het hoofdkantoor in Tokio en bij de fabrieken in het zuiden van Japan en Thailand.

Fotowedstrijd

We vertellen je over de nieuwe fotowedstrijd waaraan je mee kunt doen.

En nog veel meer!

 

afbeelding van Redactie
Door: DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van DIGIFOTO

afbeelding van pswag994_154403

Hi guys i am also using this features in my PC and it is working very well i get so much easy way to maintain my system you can also get it from here https://heycortana.me/ after installed it you also became satisfied and reply to my content.